"Δέκα βασιλείες"

Μας δόθηκαν όμως κι άλλα χαρακτηριστικά της εποχής εκείνης. Ο προφήτης παρατήρησε ότι στο όραμα το τελευταίο φοβερό θηρίο είχε δέκα κέρατα. Καθώς λοιπόν τα περιεργαζόταν, ξαφνικά, βγήκε ένα άλλο μικρό κέρας ανάμεσά τους και ξερίζωσε και πέταξε τα τρία από αυτά. Το κέρας αυτό ήταν ένα πράγμα αλλόκοτο: είχε κάτι σαν ανθρώπινα μάτια και στόμα που λαλούσε "μεγάλα"... "...και κέρατα δέκα αυτώ. Προσενόουν τοις κέρασι αυτού και ιδού κέρας έτερον μικρόν ανέβη εν μέσω αυτών και τρία κέρατα των έμπροσθεν αυτού εξερριζώθη από προσώπου αυτού, και ιδού οφθαλμοί ωσεί οφθαλμοί ανθρώπου εν τω κέρατι τούτω και στόμα λαλούν μεγάλα".

Του φάνηκαν ακατανόητα όλα τούτα, όσο και τρομερά. Ζήτησε πάλι εξήγησι. Το τέταρτο αυτό θηρίο του είχε απορροφήσει την προσοχή και το ενδιαφέρον διότι "είδε" ότι στην εποχή του θα εγείρει πόλεμο εναντίον των ολίγων αγίων ανθρώπων του Θεού και, το φοβερότερο, θα τους νικήσει κατά κράτος. "Εθεώρουν και το κέρας εκείνο εποίει πόλεμο μετά των αγίων και ίσχυσεν προς αυτούς".

Ο άγγελος πάλι, λοιπόν, του εξήγησε ότι τα δέκα κέρατα του τελευταίου θηρίου είναι δέκα "βασιλιάδες". Δηλαδή, η τελευταία αυτοκρατορία, πρίν από τον ένα και μοναδικό της ηγεμόνα θα διοικείται από δέκα βασιλιάδες. Το παγκοσμιοποιημένο Κράτος, κάποια στιγμή πριν την απόλυτη ενοποίησι, θα αναδείξει δέκα κυβερνήτες ισάριθμων διοικητικών διακρατικών περιφεριών και αμέσως μετά θα αναδειχθεί "έτερος", Ο άλλος, που θα ξεπεράσει σε κακία όλους τους προηγούμενους. Σημειωτέον, ο τελευταίος αυτός μονοκράτωρ πρίν ενθρονιστεί θα καταβάλει τρείς από τους προηγούμενους δέκα (ίσως γιατί δεν θα του υποταχθούν πλήρως, σαν σε θεό). "Και τα δέκα κέρατα αυτού, δέκα βασιλείς αναστήσονται, και οπίσω αυτών αναστήσεται έτερος, ος υπεροίσει κακοίς πάντας τους έμπροσθεν, και τρείς βασιλείς ταπεινώσει" (Δαν.7,24).

Ας μη εφησυχάζει ο αναγνώστης νομίζωντας ότι το μόρφωμα των δέκα μεγάλων διοικητικών τμημάτων απέχει και πολύ από το σήμερα. Σε μια εποχή μανιώδους συγκεντρωτισμού και ακατάσχετης προπαγάνδας περί κατάργησης συνόρων ο πρώτος στόχος, η ενοποίησι των γειτνιαζόντων κρατών μέσα σε ευρύτερες ομοσπονδίες είναι ήδη σε εφαρμογή.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσι, για παράδειγμα, είναι ήδη έτοιμη. Τα πράγματα πήγανε ρολόι. Όλες οι οικονομικές παγίδες λειτούργησαν τέλεια. 24 από τα 27 ευρωπαϊκά κράτη βρίσκονται σε επιτήρησι! Σε λίγο με την καταστροφή των εθνικών οικονομιών των ασθενέστερων μελών- κρατών θα προταθεί η ίδρυσι κεντρικού ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, με αποτέλεσμα οι φόροι να στέλνωνται κατευθείαν στη κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνησι. Ιδού το τέλειο Ευρωπαϊκό Κράτος! Πώς ξεκίνησε; Από την "άκακη" εκείνη Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα του Κων/νου Καραμανλή που ευαγγελιζόταν ευρύτατες αγορές για τις εξαγωγές μας.

Και το ευρωπαϊκό κράτος δεν είναι το μόνο. Η Οικονομική ΒορειοΑμερικανική Ένωσι (NAFTA) για την ενοποίησι ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού είναι κι αυτή σε εξέλιξι. Η Αφρικανική Ένωσι υφίσταται από το 1980. Η Ένωσι των Πετρελαιοπαραγωγικών Αραβικών Κρατών, η Ένωσι της Σαγκάης (με πόλους την Ρωσία και την Κίνα). Προσοχή: Ο δυσάγωγος Ισλαμικός κόσμος δορυφορείται γύρω από το πολυδιαφημιζόμενο και προωθούμενο κέντρο της νεο-οθωμανικής Τουρκίας του Ερντογάν και του Νταβούτογλου. (μην σας ξεγελούν οι σκηνοθετημένες κόντρες του Ερντογάν με τον Ομπάμα και τους Εβραίους. έχουν ακριβώς τον σκοπό να προσδώσουν στο νέο ηγέτη-προστάτη του Ισλάμ το απαραίτητο αντιδυτικό και αντιεβραϊκό προφίλ). Το άμεσο μέλλον, λοιπόν, θα φέρει σιγά σιγά στην επιφάνεια τους δέκα πολιτειακούς "κρυστάλλους" που θα ενοποιηθούν στη μία παγκόσμια κυβέρνησι.

Οι διεθνείς τραπεζίτες, οι πράκτορές τους πολιτικοί και στελέχη πολυεθνικών, σε ημιμυστικές συναντήσεις τους στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, τη Τριμερή Επιτροπή ή και σ'άλλες φανερές, όπως των G20, αποφασίζουν ποιά κράτη θα έχουν κεφάλαια και θα αναπτυχθούν και ποιά θα ταπεινωθούν οικονομικώς για να εξαρτώνται από τα προηγούμενα. Με το τρόπο αυτό, δημιουργούν πυρήνες ενοποίησης. Η οικονομική εξάρτησι των αδυνάτων γίνεται όλο και μεγαλύτερη από τους δυνατούς γείτονές τους, ώστε να γίνεται αναπόφευκτη και η πολιτική εξάρτησι και υπαγωγή.