ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΡΩΤΟ....
ΣΤΑΔΙΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ......

......ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ.......

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΒΕΒΑΙΟ.

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ , ΟΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ. ΨΥΧΗ , ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ.....