Αγιον Φως - - -παγκόσμιοι πόλεμοι






Ο 1ος παγκόσμιος πόλεμος……

Έγινε για να επιτρέψει στους ιλλουμινάτι να ανατρέψουν τους τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την Ρωσία ένα φρούριο αθεϊστικού κομμουνισμού……

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΥΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Orthodox Christian Russia under Communism

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.....


KARL MARX - 33ου βαθμού μασόνος.


Ο Καρλ Χάινριχ Μαρξ (Karl Heinrich Marx) (Τριέρη 1818- Λονδίνο 1883) ήταν Γερμανός φιλόσοφος, κοινωνιολόγος, ιστορικός, πολιτικός οικονομολόγος και θεωρείται ως θεμελιωτής του κομμουνισμού.

Ασχολήθηκε με πολλά ζητήματα ως φιλόσοφος και δημοσιογράφος. Είναι κατ' εξοχήν γνωστός για την ανάλυση της ιστορίας σε όρους ταξικής πάλης, η οποία συνοψίζεται στην θεωρία ότι τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και των εργαζομένων είναι διαμετρικά αντίθετα μεταξύ τους.

Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια προοδευτική εβραϊκή οικογένεια από την Τριέρη της Πρωσίας. Ο πατέρας του Χέρσελ καταγόταν από γενιά ραββίνων, και ήταν δικηγόρος. Ο θείος του Σαμουήλ ήταν ραββίνος στο Τρίερ.

Καθώς όμως στην Πρωσία του 19ου αιώνα οι ευκαιρίες για προκοπή για μια εβραϊκή οικογένεια ήταν μειωμένες, και επειδή ο πατέρας του Χέρσελ δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενος, αποφάσισε να ενστερνιστεί την λουθηρανική θρησκεία, που ήταν το θρήσκευμα της Πρωσίας, αλλάζοντας ο ίδιος το όνομά του σε Χάινριχ, πράγμα που είχε θετικές επιπτώσεις στην καριέρα του ως νομικού[εκκρεμεί παραπομπή].

Η οικογένεια Μαρξ ήταν πολύ φιλελεύθερη, και στην οικία τους φιλοξενήθηκαν πολλοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες την εποχή της νεότητας του Μαρξ........

Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος……

Έγινε για να επιστρέψει στους σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και ταυτόχρονα για να γίνουν ποιο ισχυροί οι κομμουνιστές , ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη ( Κατέλαβαν τελικά την μισή )

Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει.......

μεταξύ των Εβραίων και των μουσουλμάνων όπου και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδδών.

Ο σκοπός του 3ου Παγκοσμίου πολέμου θα είναι η κατάργηση όλων των παραδοσιακών θρησκειών και η εγκαθίδρυση της νέας παγκόσμιας τάξης.

METANOEITE.........

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ , EKΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΕΥΧΗ , ΝΗΣΤΕΙΑ , ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
ΜΕΤΑΝΟΙΑ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ,ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ