ΠΛΑΝΗ ΜΕΤΑ........ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ


Ο διάβολος χρησιμοποιεί παν μέσον για να μπορέσει να μας ρίξει στην αμαρτία ,που οδηγεί τον άνθρωπο στην απώλεια της ψυχής του, και την απομάκρυνση του από την αλήθεια, που είναι ο λόγος του θεού.

Οι " Μάστορες της νέας εποχής " που υπηρετούν και κάνουνε πράξη τα θελήματα του πονηρού, με ανταλλάγματα βέβαια χρήμα και την δόξα επί της γης, ελέγχουν εκτός των άλλων , και όλα σχεδόν τα media ,και ότι άλλο τους δίνει την δυνατότητα να περάσουνε αυτά που θέλουνε στον κόσμο.



Ο καταιγισμός των μηνυμάτων που δεχόμαστε όλοι μας καθημερινά , για το τι ρούχα θα φορέσουμε , πως να περνάμε καλά , τι μουσική να ακούμε , σε ποιά μαγαζιά πρέπει να πάμε για να διασκεδάσουμε , και άλλα " πολύ σημαντικά πράγματα" που είναι φυσικό και επόμενο να μας επηρεάζουν αν δεν έχουμε ως φίλτρο σε όλα αυτά τον λόγο του Θεού που είναι και ο μόνος που μπορεί να μας φυλάξει από τις παγίδες του πονηρού, που αν τελικά πέσουμε , μας οδηγούν στην καταστροφή την σωματική και το χειρότερο στην πνευματική.

Για αυτό και ελάχιστα ακούμε για τον Θεό, και τον λόγο του ,αλλά και για όσους Αγίασαν οδηγούμενοι από αυτόν, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης , γιατί δεν "πουλάει " γιατί οι αλήθειες του θεού πονάνε και δεν ακούγονται ευχάριστα ,στα αυτιά μας διότι πάνε κόντρα στα θέλω μας , στο εγώ μας ,στον τρόπο που ζούμε.

Και έτσι μας ρίχνει ο πονηρός σε βαριά αμαρτήματα , αφού δεν γνωρίζουμε από τι και πως να φυλαχτούμε , ώστε να είναι δυσκολότερο να μπορέσουμε κάποια στιγμή να τα εξομολογηθούμε , και να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα που θα οδηγήσει προς την ουράνια βασιλεία και θα φέρει στις καρδιές μας την πραγματική χαρά και ηρεμία.

Πρέπει ότι και αν έχουμε κάνει, όσο βαριά και αν είναι τα αμαρτήματα μας , να πάμε και να τα εξομολογηθούμε . Δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος αναμάρτητος , και ούτε θα υπάρξει. Ο μόνος αναμάρτητος ήτανε ο κύριος μας Ιησούς Χριστός , που ήρθε για να μας ανοίξει τον δρόμο της δικιάς μας σωτηρίας, και εμείς τον στείλαμε στον σταυρό του μαρτυρίου. Και όμως μας συγχώρησε και πάλι , και πρώτο έβαλε στον παράδεισο έναν ληστή που ομολόγησε λίγο πρίν πεθάνει την αλήθεια και πίστεψε.

Ο σκοπός μας πρέπει να είναι η απελευθέρωση από τα πάθη μας, τα οποία δεν μας αφήνουνε να είμαστε πραγματικά ελεύθεροι, και κοντά στον θεό, γιατί μόνο αν είμαστε κοντά στον Θεό υπάρχει σωτηρία.

Και για να μπορέσει να γίνει αυτό ο κύριος μας, μας έχει δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να το καταφέρουμε. Από εμάς χρειάζεται η πίστη και η θέληση για μια εν Χριστό Ζωή, όλα τα άλλα θα μας τα δώσει ο Θεός .

Το τι λέει ο κάθε άνθρωπος για το τι είναι αμαρτία και το τι όχι, δεν θα έχει καμιά σημασία την ώρα της κρίσης, αν δεν συμφωνεί με τις εντολές του Θεού.

Γιατί δεν θα κριθούμε βάση των ανθρώπινων νόμων , αλλά βάση των νόμων του Θεού και για αυτό αν θέλουμε να σωθούμε θα πρέπει να τους τηρούμε με ακρίβεια.

Ένας τρόπος που χρησιμοποιεί ο μισάνθρωπος για να πλανήσει τον κόσμο ,είναι και δια μέσου της μουσικής , γνωρίζοντας πολύ καλά την δύναμη και την επιρροή που μπορεί να έχει ,περνώντας μηνύματα μέσω αυτής ειδικά στους νέους, που του μεταφέρουν ένα κακό πρότυπο ζωής, που έχει ως αποτέλεσμα να στέλνει την νεολαία στα ναρκωτικά ,στην πορνεία, και σε άλλα κολάσιμα αμαρτήματα, κάνοντας τα μόδα ,που αυτό είναι και το πιο επικίνδυνο.

Οι διασημότεροι αστέρες της μουσικής έφυγαν πάρα πολλοί νέοι από καταχρήσεις.

Είχανε τα πάντα, δόξα χρήμα , αλλά δυστυχώς δεν είχανε μέσα τους τον Θεό , και οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να γλυτώσουν από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ , AIDS , καταλήγοντας να πεθάνουν νέοι και με μεγάλες αμαρτίες ανεξομολόγητες μαζί τους.

Το σύστημα χρησιμοποιεί τους σταρ για ένα διάστημα ,και μετά τους οδηγεί στην αυτοκαταστροφή .Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Το μεγαλύτερο κακό είναι πώς ο βίος τους έχει γίνει πρότυπο από ένα μεγάλο μέρος της νεολαίας, που οδηγείτε στα ίδια μονοπάτια με αυτούς.

Τα πρότυπα που έχει η νεολαία σήμερα , και που προωθούνται συστηματικά από τα ΜΜΕ είναι άκρως επικίνδυνα και φθοροποιά για τους νέους, αλλά και για τους μεγαλύτερους.