ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ" ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ALBERT PIKE

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ....

¨ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ".......



ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΟΥΝ....



Τα τελευταία γεγονότα με την δολοφονική επίθεση ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων στον "στόλο της ελευθερίας" που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην Γάζα, δείχνουν να είναι μέρος του σχεδίου της νέας παγκόσμιας τάξης , με βάση τα όσα είχε πει ο Άλμπερτ Πάικ ο οποίος είχε μιλήσει για τους δυο παγκοσμίους πολέμους πολύ πριν γίνουν , και μάλιστα είχε πει και για τους λόγους διεξαγωγής τους...

Πιο συγκεκριμένα.....

Για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο είχε πει πως πρέπει να έρθει για να μπορέσουν οι ιλλουμινάτι να ανατρέψουν τους τσάρους στην Ρωσία και να την καταστήσουν την χώρα του αθεϊστικού κομμουνισμού. Και δυστυχώς πραγματικά έτσι έγινε……..

Για τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είχε πει πως πρέπει να γίνει για να μπορέσουν οι Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και ταυτόχρονα θα ισχυροποιούσε τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη ( κατέλαβαν τελικά την μισή).

Για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο έχει πει πως θα γίνει στην μέση ανατολή , ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδδών…..

Ο Άλμπερτ Πάικ Θεωρεί τις συνέπειες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές , θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες και θα είναι τότε έτοιμοι να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου.


Έτσι θα εγκαθιδρυθεί η νέα παγκόσμια τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής…….